Stamboomboeken - Past Presents stamboomonderzoek en voorouderverhalen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Stamboomboeken

Er zijn verschillende varianten stamboomboeken mogelijk. Welke je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig boek dat met veel persoonlijke zorg is samengesteld.

Eén of meer lijnen
Met ‘lijn’ wordt bedoeld alle voorouders die de achternaam doorgeven. Als je kiest voor twee lijnen, onderzoek ik de voorouders van zowel je vader als je moeder. Bij vier lijnen wordt dat uitgebreid met de grootouders van moeders kant (dus vier lijnen betekent de geschiedenis van beide ouders van je vader én beide ouders van je moeder).
Alles inbegrepen
De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief:
  • diepgravend historisch en stamboomonderzoek
  • indien nodig onderzoek in plaatselijke archieven
  • reiskosten
  • totale redactie en eindredactie
  • opmaak
  • kwalitatief hoogwaardig boek
Nu:
speciale kennismakings-aanbieding voor slechts € 500!
Stamboomboek 1 lijnStamboomboek 2 lijnen
Stamboomboek 3 lijnenStamboomboek 4 lijnen
€ 1.995,- € 3.695,-
€ 5.095,-
 € 6.295,-
Speciale kennismakingsaanbieding
Ben je wel geïnteresseerd maar hoeft het voor jou niet zo uitgebreid, of passen de hierboven genoemde standaardvarianten niet binnen je budget? Dan is er voor jou de speciale kennismakingsaanbieding.

Voor slechts 500  maakt Past Presents voor jou een even mooi, maar compacter boek. Je kunt denken aan het beknopte verhaal van drie generaties. Of een wat uitgebreider verhaal van twee generaties (waarbij ook dieper wordt ingegaan op de broers en zussen van je directe voorouder). Of je kunt één persoon uit je verleden kiezen waar je alles over wilt weten, bijvoorbeeld omdat het verhaal binnen de familie de ronde doet dat … (en dat vertellen we niet verder).

Bestellen
Weet je welke variant je wilt en ben je klaar om te bestellen? Vraag dan het intakeformulier aan en we gaan voor je aan de slag. Je opdracht is pas definitief na bevestiging! Wil je eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Extra opties
De boeken worden geleverd met een standaardcover met indien gewenst een (zelf aan te leveren) pasfoto – zie het voorbeeld hierboven. Je kunt er ook voor kiezen een gepersonaliseerde cover te laten maken door de professionele fotografe Corine Zijerveld, zodat er een mooie foto van jezelf of je gezin (tot zes personen) op de cover komt. Er wordt dan een serie foto’s gemaakt in een mooie setting die je vanzelfsprekend in zijn geheel krijgt; de mooiste komt op de cover.

Meerprijs gepersonaliseerde cover                                          € 180,-

Persoonlijk levensverhaal
Het stamboomverhaal is gebaseerd op persoonlijk gecheckte feiten, afkomstig uit archiefmateriaal. Als je dat wilt, kan ik het verhaal ook aanvullen met persoonlijke herinneringen (dit wordt expliciet in de tekst vermeld) over de jongste generaties. Vanwege privacybeperkingen is hier doorgaans namelijk weinig tot niets over te vinden. Wil je een compleet verhaal, dan kom ik langs voor een interview en verwerk ik dit aan het eind van het boek.

Meerprijs persoonlijk levensverhaal                                        € 500,-*

*hierbij worden eenmalig reiskosten o.b.v. openbaar vervoer in rekening gebracht

Nabestellingen
Het is mogelijk meerdere exemplaren van een boek te bestellen. Een nabestelling kan licht worden aangepast als degene voor wie het bestemd is bijvoorbeeld een familielid uit dezelfde generatie is, en een 'eigen' boek wil.

Meerprijs nabestelling zonder aanpassingen, per boekje             €  75,-
Meerprijs nabestelling met kleine aanpassingen, per boekje        € 150,-

Andere wensen?
Staat de door jou gewenste variant er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

N.B.: alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW (m.i.v. 1 januari 2019)
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu